CJ Botoșani ar urma să contribuie pentru a acoperi cheltuielile necesare pentru funcționarea echipei FC Botoșani

CJ Botoșani ar urma să contribuie pentru a acoperi cheltuielile necesare pentru funcționarea echipei FC Botoșani

Valeriu Iftime, finanțatorul FC Botoșani a anunțat bugetul pe care s-ar putea baza, anul acesta. Iftime a spus că, anul acesta, bugetul pentru echipă este de 3.7 milioane lei din care Primăria va aloca un milion lei. 

În urma discuțiilor pe care le-a avut cu Florin Țurcanu, Consiliul Județean ar urma să contribuie cu 500.000 lei urmând să se mai găsească circa 2 milioane de lei pentru a acoperi cheltuielile necesare pentru funcționarea echipei.

“Pentru anul acesta, bugetul este de 3,7 milioane de lei. E clar că Primăria va da aceeaşi sumă ca anul trecut. Mai rămân 2,7 milioane de lei care trebuie acoperite. Am cerut de la Consiliul Judeţean măcar 500.000 de lei. Domnul Ţurcanu mi-a spus să găsim forma legală prin care Consiliului Judeţean să poată face această finanţare. Dacă promovezi cu 3,7 milioane de lei, în divizia A mai primeşti două milioane de lei din drepturile de televizare”, a declarat Valeriu Iftime, finanțatorul FC Botoșani, citat de botosaninews.

Anul trecut, bugetul echipei s-a ridicat cam la același nivel.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Acțiune a polițiștilor din Dorohoi, pentru siguranța cetățenilor. Haine și țigarete Duty Free confiscate - FOTO

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.