Biletele la FC Botoşani - CFR Cluj au fost ieftinite. Vezi cât costă!

Biletele la FC Botoşani - CFR Cluj au fost ieftinite. Vezi cât costă!

Biletele la partida de duminică, dintre FC Botoşani şi CFR Cluj, au fost ieftinite, a declarat, joi, preşedintele AFC Botoşani, Cornel Şfaiţer. El susţine că un bilet la peluză va costa 15 lei, faţă de 20 de lei, cât a fost propus iniţial, iar la tribunele I şi II 30 de lei, faţă de 40 de lei.

În schimb, Şfaiţer nu este de acord cu propunerea lui Portariuc de reducere cu 50% a biletelor pentru femei, copii şi pensionari, pe motiv că noile preţuri sunt scăzute, ele acoperind doar costurile de organizare a meciului.

Biletele vor fi puse în vânzare vineri la prânz, la trei case amplasate în faţa Stadionului Municipal.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

A fost prelungit termenul de înscriere la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.