Ce trebuie să știi despre pieptul de pui din comerț. Detaliul care spune multe...

Ce trebuie să știi despre pieptul de pui din comerț. Detaliul care spune multe...

Daca te numeri printre persoanele care consuma piept de pui din comert, atunci ar trebui sa stii anumite lucruri legate de acest aliment.

Iata despre ce este vorba.
Daca, spre exemplu, observi ca pieptul de pui are o linie alba pe el, este bine sa stii despre ce este vorba. Poate ai observat la un moment dat acest asperct, însa nu i-ai acordat atentie. Însa, este indicat sa stii ca aceasta linie alba ofera informatii legate de alimentul pe care îl consumi.

Linia alba de pe carnea de pui sugereaza faptul ca pasarea a fost crescuta fortat. Pentru asta, au avut loc diverse modificari genetice. De asemenea, i s-a dat mancare speciala pentru ca pasarea sa creasca mai repede.

Tocmai de aceea, pasarea care este crescuta astfel, va avea cu pana la 200% mai multa grasime. Asadar, daca observi ca pieptul de pui pe care îl cumperi are o linie alba, înseamna ca provine de la o pasare care a fost crescuta fotat, prin diferite modificari genetice.

Stirea anterioara

Iulia Vântur, înlocuită la „Ferma vedetelor”! Cine e bruneta celebră care îi ia locul

Stirea Urmatoare

Femeie din Carasa ajunsă cu arsuri la spital după ce un incendiu i-a cuprins casa

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.