Trimite stirea ta ! redactie@ziarebotosani.ro

ZiareBotosani.ro
DorohoiNews.ro
Mihai Țâbuleac: „Mișcarea Populară, va deveni în scurt timp un pol important”

Mihai Țâbuleac: „Mișcarea Populară, va deveni în scurt timp un pol important”

Adaugat pe 25 Oct 2015
Categorie : Politic

Sâmbătă, 24 octombrie 2015, la Sala Palatului din București, s-a desfășurat Congresul extraordinar al Partidului Mișcarea Populară. De la Botoșani, a participat o delegație de 100 persoane, condusă de Mihai Țâbuleac, președintele filialei.

Cu acest prilej, formațiunea politică și-a modificat denumirea în „Mișcarea Populară”, a adoptat un program nou și o siglă nouă, iar domnul Traian Băsescu a fost ales președinte al partidului. Mihai Țâbuleac a fost ales secretar executiv în Consiliul Executiv Național, respectiv în echipa cu care președintele va conduce Mișcarea Populară în perioada următoare.

Acesta a declarat:
„Ținta este obținerea unui rezultat bun la alegerile locale și dobândirea calității de partid de guvernare la alegerile legislative din 2016. Faptul că am modificat denumirea reflectă intenția noastră de a construi o alternativă, o cale nouă, un nou mod de a face politică, dar și dorința de a aduce lângă noi pe toți cei care împărtășesc această viziune. În ceea ce privește alegerea mea de către congres, consider că este o mare onoare să fac parte din echipa domnului Traian Băsescu. Pentru județul Botoșani este o nouă șansă. Spun asta pentru că am convingerea că Mișcarea Populară, în scurt timp, va deveni un pol important ce va avea foarte multe de spus și de făcut.”ZiareBotosani.ro

Politic: Alte articole din aceasta categorie