Usturoiul importat din China este toxic. Cum îl identifici la cumpărături

Usturoiul importat din China este toxic. Cum îl identifici la cumpărături

Usturoiul produs în China este toxic. Producătorii chinezi folosesc pesticide interzise de lege pentru a accelera creșterea legumelor și fructelor pe care le cultivă, scrie healthyfoodhouse.com.

Prin alte toxine, aceștia utilizează parathion și phorat, care au un efect devastator asupra corpului.

Cum identifici usturoiul chinezesc?
Usturoiul chinezesc este mai ușor și mai puțin bombat.  
Usturoiul românesc este mai gustos și are un miros mai puternic decât cel produs în China.
Producătorii chinezi îndepărtează rădăcinile și cotorul reducând din greutatea produsului pentru a economisi la transport.

Stirea anterioara

„Elev de 10”, titlu obținut de o elevă din județul Botoșani

Stirea Urmatoare

Furtuna Renata, care face ravagii în aceste zile în Europa, se îndreaptă spre România. Va aduce frig, ploi şi vijelii puternice

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.