Trimite stirea ta ! redactie@ziarebotosani.ro

DorohoiNews.ro
ZiareBotosani.ro
DorohoiNews.ro
Andra revine pe scenă, după naștere

Andra revine pe scenă, după naștere

Adaugat pe 10 Aug 2015
Categorie : Monden

Andra va urca pentru prima dată pe scenă la Media Music Awards, pe 3 septembrie, la Sibiu, după ce a născut cel de-al doilea copil al său.

Andra a fost, la edițiile trecute ale Media Music Awards, unul din cei mai premiați artiști.

În 2014, Andra a câștigat trei premii (Best Rock, pentru Vunk feat. Andra — "Numai la doi", Fans Like Award, Best Female), în 2013, trei trofee (Best Video, pentru Andra feat What's Up — "K la Meteo", Fastest climber — "Inevitabil va fi bine", Best Female), iar la prima ediție, în 2012, un premiu (Media Forest Award).

La Media Music Awards 2015 vor cânta peste 40 de artiști consacrați pentru zeci de mii de spectatori prezenți în Piața Mare din Sibiu.

Trofeele Media Music Awards se acordă pe baza numărului de difuzări media din perioada 1 septembrie 2014 — 30 august 2015. Statisticile sunt efectuate de Media Forest, compania care identifică și monitorizează în timp real aparițiile radio și TV. Prin urmare, premiile Media Music Awards reflectă succesul real al artiștilor români, îi premiază pe cei mai iubiți de public și piesele cele mai apreciate, cu cele mai multe difuzări media și vizualizări pe internet, susțin organizatorii. Sursa: realitatea.net





ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din aceasta categorie