2023, un an plin de evenimente pentru vedetele de talie mondială

2023, un an plin de evenimente pentru vedetele de talie mondială

Anul care stă să se încheie a fost unul tumultuos pentru multe vedete de talie mondială. Unele au ales să-și unească destinele după mulți ani de relație, altele au devenit părinți.

La acest capitol, Robert de Niro și Al Pacino au ieșit în evidență, în ciuda vârstei înaintate.

Dar, pentru multe celebrități, anul acesta n-a fost de bun augur în plan personal.

Kevin Costner, Hugh Jackman sau Sofia Vergara sunt doar câteva dintre starurile care s-au despărțit în 2023.

Una dintre primele vedete care s-a căsătorit în acest an a fost celebrul astronaut american Edwin "Buzz" Aldrin, al doilea om care a pășit pe Lună, după Neil Armstrong.

Astronautul s-a căsătorit cu iubita sa, românca Anca Faur, doctor în chimie. Cei doi erau împreună de câțiva ani, iar nunta a avut loc pe 20 ianuarie, când Aldrin a împlinit 93 de ani.

Diferența de vârstă nu a stat în calea iubirii nici în cazul actriței Kristin Chenoweth, care s-a căsătorit cu cântărețul Josh Bryant. Ea are 55 de ani, el 41. Sunt împreună din 2018 și au ales să-și unească destinele în septembrie, în Dallas.

În aceeași lună, actorul Chris Evans - celebru pentru rolul Captain America - s-a căsătorit cu colega sa de breaslă, actrița Alba Baptista. Petrecerea a avut loc în casa lor din Massachussetts.

2023 a fost anul iubirii și pentru cuplurile deja „sudate”, iar roadele nu s-au lasat așteptate. În primăvară, Hilary Swank a devenit mamă de gemeni. Actrița avea 48 de ani când a născut.

Hilary Swank, actriță: "Zilele trecute am intrat într-un magazin și o femeie mi-a spus: „Dragă, ar fi bine să începi să sari, ca să scoți copilul ăla”, iar cealaltă i-a zis: „Ba nu! E Hilary Swank. Are gemeni.”

Momente magice a trăit și Rihanna. Cântăreața din Barbados și rapperul american ASAP Rocky au devenit din nou părinți. În vară, artista a adus pe lume al doilea copil al cuplului.

Și, tot în vară, Serena Williams a născut o fetiță, la un an de la ultimul său meci de tenis.

O altă competiție, într-un ring de box, era anunțată anul acesta între șefii platformelor de socializare: Elon Musk și Mark Zuckerberg. Nu s-a concretizat, dar cei doi au „marcat” la capitolul copii.

Musk a devenit tatăl unui băiețel, pe care l-a botezat „Techno Mechanicus”, iar Zuckerberg... al unei fetițe.

Și Robert de Niro a reușit să ne surprindă în 2023. La 79 de ani, actorul a devenit tată pentru a șaptea oară.

Și colegul său, Al Pacino, a trecut în vară la scutece și legănat bebeluși. La 83 de ani, starul de la Hollywood a devenit tată pentru a patra oară.

În atenția presei mondene au fost anul acesta și despărțirile între vedete. Hugh Jackman și Deborra-Lee Furness au decis să pună capăt mariajului după 27 de ani și doi copii împreună.

Un alt divorț surprinzător a fost al lui Kevin Costner. Actorul s-a separat de soția lui după 19 ani de căsnicie.

O altă dezvăluire neașteptată a venit din partea soției actorului Will Smith. Jada Pinkett i-a mărturisit unei jurnaliste americane că ea și soțul ei nu mai formează un cuplu de... 7 ani.

Singură a rămas și Sofia Vergara, după un mariaj de 8 ani, dar și Britney Spears după nici un an și jumătate de la căsătoria sa cu antrenorul de fitness Sam Asghari. Sursa: stirileprotv.ro
 

Stirea anterioara

Varza murată, un aliment cu proprietăți uimitoare

Stirea Urmatoare

Pompierii au intervenit la stingerea a trei incendii de vegetație uscată în ultimele 24 de ore

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.