Trimite stirea ta ! redactie@ziarebotosani.ro

DorohoiNews.ro
ZiareBotosani.ro
DorohoiNews.ro
5 octombrie, Ziua Internaţională a Educaţiei marcată ca zi nelucrătoare. Află ce fac elevii botoșăneni

5 octombrie, Ziua Internaţională a Educaţiei marcată ca zi nelucrătoare. Află ce fac elevii botoșăneni

Adaugat pe 30 Sep 2015
Categorie : Invatamant

Şcolile şi inspectoratele şcolare vor sărbători, în data de 5 octombrie 2015, Ziua Internaţională a Educaţiei, prin manifestări specifice, organizate în timpul programului de lucru, potrivit unui ordin al ministrului Educaţiei.

Cu toate acestea, 5 octombrie este declarată zi nelucrătoare şi rămâne la latitudinea fiecărei şcoli cum va marca această sărbătoare, arată Adevărul. În structura anului şcolar 2015-2016, Ziua Internaţională a Educaţiei este marcată ca zi nelucrătoare.

În municipiul Bucureşti, elevii şi profesorii au fost înştiinţaţi oficial că luni, 5 octombrie 2015, nu se fac ore.

La Botosani, elevii vor veni la scoala in data de 5 octombrie, dar vor derula activitati specifice pentru a marca Ziua Internationala a Educatiei. „Potrivit OMCS 4496/2015, cu modificarile si completatirle ulterioare, unitatile de invatamant vor marca prin manifestari specifice organizate in timpul programului de lucru ziua de 5 octombrie-Ziua Internationala a Educatiei, conform planificarilor existente la nivelul fiecarei unitati de invatamant preuniversitar", a declarat Ciprian Manolache, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar Judetean.


DorohoiNews.ro


ZiareBotosani.ro

Invatamant: Alte articole din aceasta categorie