1200 de baloane tricolore pentru Ziua Naţională a României la CN Mihai Eminescu Botoşani! - FOTO

1200 de baloane tricolore pentru Ziua Naţională a României la CN Mihai Eminescu Botoşani! - FOTO

În acordurile Imnului Europei şi ale Imnului Naţional, 1 Decembrie, Ziua Națională a României, a fost sărbătorită anticipat și în acest an de către elevii Colegiului Național "Mihai Eminescu" Botoșani, în parteneriat cu Centrul Europe Direct Botoşani.

Cei 1167 de elevi ai colegiului au lansat către cer tot atâtea baloane colorate în roșu, în galben și în albastru, reprezentând steagul României.

Activitatea s-a desfășurat vineri, 27 noiembrie 2015, în curtea colegiului.

La invitaţia Centrulului Europe Direct Botoşani au răspuns peste  450 de elevi care au prezentat scurte mesaje pentru România în context european (texte proprii sau aparţinând unor personalităţi). Cele mai bune mesaje, selectate de un juriu format din profesori ai Colegiului, au fost  premiate de Centrul Europe Direct Botoşani.

Stirea anterioara

În urma misiunilor executate de jandarmii botoșăneni au fost aplicate 90 de sancțiuni în valoare totală de 30.000 lei

Stirea Urmatoare

Noile reglementări pentru închiriere sau subînchiriere a bunurilor mobile și imobile, publicate de ANAF

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.