Trimite stirea ta ! redactie@ziarebotosani.ro

DorohoiNews.ro
ZiareBotosani.ro
DorohoiNews.ro
Fotografia terifiantă care a încins internetul. Ce au văzut în flăcările care au cuprins biserica

Fotografia terifiantă care a încins internetul. Ce au văzut în flăcările care au cuprins biserica

Adaugat pe 19 Aug 2015
Categorie : International

O serie de fotografii surprinse în timpul unui incendiu devastator la o capelă din oraşul Llanelli, din Marea Britanie, au alertat internauţii, după ce sute de persoane au susţinut că în imagini au văzut feţe omeneşti, în flăcări.

„Să fie, oare, feţele fantomelor prinse în flăcările violente?", se întreabă aceştia. Sute de utilizatori ai diverselor reţele de socializare - unde au fost răspândite imaginile cutremurătoare - au susţinut că printre flăcările care au cuprins acoperişul bisericii se pot vedea feţe umane.

Fotografiile au fost făcute joia trecută. Când a postat imaginile pe Facebook, Robert Davies a constatat că foarte multe persoane îi semnalează că în poze apar feţe omeneşti schimonosite de durere.

Fotograful susţine că pozele nu au fost modificate în Photoshop. „Le-am făcut cu telefonul mobil, apoi le-am urcat imediat pe Facebook", a spus Robert.

Incendiul a fost stins, într-un final, cu ajutorul a 30 de pompieri care au intervenit în forţă. Misterul, însă, rămâne. Sursa: realitatea.net


DorohoiNews.ro


ZiareBotosani.ro

International: Alte articole din aceasta categorie