Trimite stirea ta ! redactie@ziarebotosani.ro

DorohoiNews.ro
ZiareBotosani.ro
DorohoiNews.ro
Autocar cu câteva zeci de români, blocat în Slovenia. Românii veneau din Italia

Autocar cu câteva zeci de români, blocat în Slovenia. Românii veneau din Italia

Adaugat pe 20 Dec 2015
Categorie : International

Un autocar cu 82 de români se află blocat în Slovenia de vineri noapte de la ora 2, după o defecţiune la motor. Mamele şi copiii, din primele date 9 persoane, au fost trimişi în România cu un microbuz.

Un reprezentant al firmei a precizat, pentru Realitatea Tv, că un alt autocar a fost trimis pentru a-i recupera pe pasageri.

Situaţie dificilă pentru câteva zeci de români, blocaţi de vineri noapte în Slovenia, după ce autocarul cu care veneau din Italia s-a defectat. La mai bine de 14 ore, românii aşteaptă un nou autocar care să îi aducă în ţară, informează Realitatea TV.

„Suntem blocati de la două noaptea, ne-au spus să ne încălzim, acum am ajuns în centrul capitalei, pe jos.  Nu a ajuns niciun autocar din România să ne întoarcă înapoi. Au plecat în România mamele şi copiii, opt sau nouă persoane. Autocarul este defect. A fost un incendiu la motor şi a oprit într-un PECO, un mecanic a încercat să îl repare, dar a luat iar foc. Toţi stăm în frig, în mijlocul străzii, nu ne-am cazat nicăieri. Am sunat ultima dată acum două ore, ni s-a spus că va ajunge în câteva ore. De atunci, nimeni de la firmă nu ne mai răspunde", a declaat Alexandru Popescu, un tânăr student în Italia şi se întorcea acasă pentru sărbători, la Realitatea TV. Firma este din Cluj, iar românii veneau din Italia.

ZiareBotosani.ro

International: Alte articole din aceasta categorie