Trimite stirea ta ! redactie@ziarebotosani.ro

DorohoiNews.ro
ZiareBotosani.ro
DorohoiNews.ro
Tentativă de omor, în parcare la Shopping City Suceava. Motivul este uluitor

Tentativă de omor, în parcare la Shopping City Suceava. Motivul este uluitor

Adaugat pe 17 Aug 2015
Categorie : Infractional

Un tânăr în vârstă de 29 de ani a fost arestat preventiv în cursul zilei de ieri, fiind acuzat de o tentativă de omor comisă la sfârşitul săptămânii trecute, în parcarea Shopping City Suceava.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, fapta s-a petrecut sâmbătă, în jurul orei 10.30.

Victima, Cezar S., de 34 de ani, din comuna Vereşti, a fost sâmbătă, împreună cu soţia, la cumpărături, în hipermarketul Carrefour.

După ce au ieşit din incinta complexului comercial, cei doi soţi s-au întâlnit cu Aurel Stănescu, în vârstă de 29 de ani, din oraşul Salcea, pe care îl cunoşteau. Acesta din urmă i-a cerut lui Cezar S. să îl ajute să împingă autoturismul pentru a-l porni, susţinând că maşina are o defecţiune tehnică.

Cei doi bărbaţi s-au dus în parcarea dinspre magazinul Baumax, unde autorul susţinea că are maşina parcată.

„În timp ce victima vorbea la telefon cu fratele său, agresorul a lovit-o cu un cuter în zona mandibulei stângi, fără ca cei doi să aibă vreo discuţie în contradictoriu, după care autorul a fugit de la faţa locului”, a arătat ieri purtătorul de cuvânt al poliţiei judeţene, subcomisarul Ionuţ Epureanu, precizând că tânărul tăiat pe faţă a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean Suceava, unde medicii au stabilit că a suferit leziuni pentru care necesită între două şi trei săptămâni de îngrijiri medicale.

Subcomisarul Epureanu a explicat că agresorul a fost prins la scurt timp de judiciarişti de la Investigaţii Criminale şi luptători din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale, fiind reţinut pentru 24 de ore.

Aurel Stănescu, arată anchetatorii, şi-a recunoscut fapta, declarând că a vrut să se răzbune pe Cezar S., întrucât acesta din urmă ar fi întreţinut relaţii intime cu soţia sa.

Ancheta în acest caz a fost preluată de un procuror criminalist, care a cerut ieri Tribunalului Suceava arestarea preventivă a agresorului, măsura fiind însuşită de instanţă. Sursa: monitorulsv.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din aceasta categorie