Trimite stirea ta ! redactie@ziarebotosani.ro

DorohoiNews.ro
ZiareBotosani.ro
DorohoiNews.ro
Dorohoian cercetat de polițiști pentru consum de alcool și avarierea a patru atutoturisme

Dorohoian cercetat de polițiști pentru consum de alcool și avarierea a patru atutoturisme

Adaugat pe 29 Sep 2015
Categorie : Infractional

Un bărbat a sesizat poliţiştii cu privire la faptul că autoturismul său, staţionat într-o parcare de pe strada 1 Decembrie din municipiul Dorohoi, a fost avariat de un alt vehicul, ieri, 28.09.2015, în jurul orei 20.25,al cărui conducător auto  efectua manevra de mers înapoi.

Acesta din urmă a fost identificat de poliţişti, în persoana lui P. D. de 35 ani, din municipiul Dorohoi; întrucât bărbatul emana halenă alcoolică, poliţiştii i-au solicitat acestuia să se supună testării cu aparatul etilotest şi respectiv recoltării de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. P.D. a refuzat ambele proceduri.

Totodată, la faţa locului, poliţiştii au constatat că în urma manevrei efectuate de conducătorul auto, a rezultat în fapt, avarierea a patru autoturisme. Nu s-au înregistrat victime omenești.

În cele două cauze s-au întocmit acte procedurale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul ori sustragerea conducătorului unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere, de a se supune prelevării de mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.


DorohoiNews.ro


ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din aceasta categorie